Verkkokaupparatkaisut

Toimitamme pääasiassa suosittua ja ominaisuuksiltaan monipuolisesti laajennettavaa WooCommerce-verkkokauppaa WordPress-alustalla. Verkkokauppa voidaan integroida kotisivustoon tai rakentaa itsenäisenä palveluna.

Suomalaiset ja kansainväliset, turvalliset verkkomaksutavat, helppo tuotteiden ja kaupan hallinnointi sekä kattava statistiikka takaavat onnistuneen digitaalisen kaupankäynnin ja sen kehittämisen.

Yli 16 miljoonaa latausta, siksi WooCommerce »

Arvostamme turvallista, helppoa ja yksilöllisesti joustavaa kaupankäyntiä. Siksi meidänkin valintamme on WooCommerce.

Suomalaiset ja kansainväliset verkkomaksutavat »

Check out the checkout! Valintamme on Suomen johtava kotimainen maksunvälittäjä – jotta kaupankäyntisi kannattaa, etkä maksa turhasta. Toimitamme myös Paytrail- ja muiden maksuvälittäjien verkkokaupparatkaisuja.

Myös erityisratkaisut

WooCommercen valmiit tai ohjelmoitavat lisäohjelmat mahdollistavat monipuoliset maksulliset verkkopalvelut ja -kaupankäynnin.

Esimerkiksi voit nostaa tapahtumajärjestämisen uudelle tasolle sekä laadultaan että helppoudeltaan: hoida lippukauppa kätevästi verkossa, minkä jälkeen lippu kuitataan sisääntullessa älypuhelimen qr-koodilukijalla. Tai ehkäpä haluat myydä virtuaalituotteita tai tarjota lisäsisältöä maksumuurin takana – ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri se paras verkkokauppa teidän tarpeisiinne.

Lue myös artikkelimme verkkokaupan perustamisesta »