Oletko järjestämässä ylioppilasjuhlia? Vai tarvitsetko yrityksesi tilaisuuteen lounastauolle mukavaa, elävää taustamusiikkia? Vai onko mielessä häät, synttärit, koko yön biletys ja mahtavaa tanssimusiikkia soittava bändi?

Vaan mistä musiikki tilaisuuteen?

Täältä! https://palkkaamuusikko.fi auttaa!

Uusi ja mullistava palvelu, jossa muusikot ja tilaisuuden järjestäjät löytävät toisensa – ilman ohjelmatoimistojen välikäsiä tai loputonta yksittäisen muusikon googlaamista. Kuuntele ääninäytteitä, katso videoita, saat mahtavan hyvän käsityksen esiintyjästä jo etukäteen.

Siinä mainososuus – tässä tarina.

Hoksasin taannoin hakiessani järjestämääni tapahtumaan esiintyjää, että vähän vaikeaa se on. Googlaamalla löytyi yksittäisiä esiintyjiä ja tarpeeksi tuloksia selaamalla myös joitakin ohjelmatoimistoja tai verkkopalveluja, jotka lisäävät oman kustannuksensa muusikon palkkioon. Kaikki kunnia ja kiitos ammattilaisille – kuten ohjelmatoimistoille – mutta usein tarvitaan esiintyjiä myös tilaisuuksiin, joissa ohjelmatoimiston käyttö tuntuu ylimitoitetulta. Puhumattakaan siitä, että nykyinen digimeininki mahdollistaa suoran kanssakäymisen palveluntuottajan ja -käyttäjän välillä, vrt. erilaiset verkkokaupat, asumispalvelut, taksipalvelut jne. Välikäsiä ei siis yhä enenemissä määrin tarvita. Siksipä musiikkia harrastavana ja bileitä järjestävänä näin tässä ison tarpeen ja kun vielä nettisivujen tekeminen on ihan oma leipälaji, ei muuta kuin hommiin.

Sanalla sanoen: rakensimme tämän palvelun, koska rakastamme musiikkia, hyviä tapahtumia ja toimivaa organisointia.

Katja Lampela, nettisivujen ja biisien tekijä ja harras(tava) muusikko