Hinnoittelumme

Hinnoittelumme

Uskomme siihen, että asiakkaamme investoinnin on oltava kannattava ja työn hinnoittelun järjellistä. Uskomme myös siihen, että laatutyö maksaa itsensä takaisin.

Kotisivut

Ohessa esimerkkejä kotisivuhinnoittelustamme (hintoihin lisätään alv 24 %). Kaikki esimerkkihintamme sisältävät vuoden ylläpidon ja tarvittaessa verkkotunnuksen varauksen.

200 e

Lieskan tee-se-itse -paketti sisältää turvallisen ja ylläpidetyn WordPress-asennuksen oletusulkoasulla. Lopun teet halutessasi helposti itsekin: kirjaudu sisään, valitse tuhansista valmiista ulkoasuista ja luo sivustollesi sisältö.

500 e

Valmis responsiivinen* 1-4 sivun tyylikäs sivusto yhteydenottolomakkeineen.
Mainio ja edustava käyntikorttisivu yhteystiedoilla ja esim. soittotoiminnon aktivoivalla puhelinnumerolla.

1000 e

Valmis responsiivinen* 5–20 sivun tyylikäs kotisivusto sisältäen vuoden ylläpidon ja sähköpostit. Helppo päivitystyökalu tekstien ja kuvien muokkaamiseen.

alkaen 2000 e

  • Kustomoitu ulkoasu
  • Laajat verkkopalvelut ja yksilölliset tietokantaratkaisut
  • Joustavat ja valittavissa olevat erilaiset ja yksilölliset ulkoasupohjat
  • Ekstranetit, intranetit jne.

* Toimitamme kaikki verkkosivustomme responsiivisina. Tämä tarkoittaa sitä, että sivusto skaalautuu käyttäjän käyttämän laitteen mukaan ja on optimaalisesti käytettävissä niin älypuhelimilla, tableteilla, laptop-laitteilla ja pöytäkoneilla. Katso lisää infosivultamme: Responsiiviset kotisivut - usein kysytyt kysymykset

Sivustomme toimitetaan hakukoneoptimoituina ja ilmoitamme ne Googleen. Asennamme haluttaessa sivustolle myös Google Analytics -kävijäseurannan. 

Sivustojen ylläpito jatkuu ensimmäisen vuoden jälkeen ylläpitohinnastomme mukaisesti riippuen sivuston laajuudesta, alk. 20 e/kk tai 200 e/v.

 

Muita esimerkkihintojamme

Toimimme laajasti niin digitaalisen kuin printtimediankin alueella -  jos esimerkkimme eivät vastaa omaa projektiasi, niin otathan yhteyttä, saat hinta-arviomme parin päivän sisään.

700 e

Lieska-päivä - viestinnän asiantuntijatiimi puoleksi päiväksi käyttöösi. Katsotaan yhdessä missä mennään, laaditaan kustannustehokas viestintästrategia ja rakennetaan kokonaisuus, jolla tavoitat.

1000 e

On hyvä näyttää hyvältä . Graafinen perussuunnittelu, esim. logosuunnittelu ja toteutus. Toimitamme logon aina sekä bitti- (png/jpg/gif/tiff) että vektorigrafiikkana (ai, pdf, eps) ja värillisenä ja mustavalkoisena.

 

1500 e

Esitteen, lehden, kirjan perustaitto sivumäärästä riippuen. Printtimedia pitää pintansa, paperi tuoksuu ja tuntuu, ja sen voi laittaa kirjahyllyynkin. 

2000 e

Mobiilisovellus iPhoneen ja Androidiin –  palvelusi asiakkaasi taskussa vain klikkauksen päässä. Yrityksesi on sen väärti.

Hae  Hae

Lisää tuloksia…
Ajankohtaista

Fi-verkkotunnuslaki uudistui 5.9.2016, minkä jälkeen fi-verkkotunnuksen ja kaikki siihen liittyvät palvelut voi hankkia ainoastaan omalta verkkotunnusvälittäjältä. Lieska-Tuotanto toimii verkkotunnusvälittäjänä muutoksen jälkeenkin entiseen tapaan. Fi-verkkotunnuksen voi uudistuksen jälkeen tilata/uusia samoin kuin muut tunnukset: yhdeksi, kahdeksi, kolmeksi, neljäksi tai viideksi vuodeksi kerralla. Tarkista domain ja tilaa »
Lue lakimuutoksesta Viestintäviraston sivuilta »