Hinnoittelumme

Uskomme siihen, että asiakkaamme investoinnin on oltava kannattava ja työn hinnoittelun järjellistä - ja selkeää, meillä työn hinta ei ole salaisuus eikä se tule yllätyksenä. Uskomme myös siihen, että laatutyö maksaa itsensä takaisin.

Kotisivut

Ohessa esimerkkejä kotisivuhinnoittelustamme (hintoihin lisätään alv 24 %). Kaikki esimerkkihintamme sisältävät vuoden ylläpidon ja tarvittaessa verkkotunnuksen varauksen.

200 e

Lieskan tee-se-itse -paketti sisältää turvallisen ja ylläpidetyn (vuoden) WordPress-asennuksen. Lopun teet halutessasi helposti itsekin: kirjaudu sisään, valitse tuhansista valmiista ulkoasuista ja luo sivustollesi sisältö.

400 e

Valmis responsiivinen* 1-4 sivun tyylikäs sivusto yhteydenottolomakkeineen.
Mainio ja edustava käyntikorttisivu yhteystiedoilla ja esim. soittotoiminnon aktivoivalla puhelinnumerolla.

800 e

Valmis responsiivinen* 5–20 sivun tyylikäs kotisivusto sisältäen vuoden ylläpidon ja sähköpostit. Helppo päivitystyökalu tekstien ja kuvien muokkaamiseen.

alkaen 2000 e

  • Kustomoitu ulkoasu
  • Laajat verkkopalvelut ja yksilölliset tietokantaratkaisut
  • Joustavat ja valittavissa olevat erilaiset ja yksilölliset ulkoasupohjat
  • Ekstranetit, intranetit jne.

Huom! Kaikki hintaesimerkit sisältävät vuoden ylläpidon, johon kuuluvat mm. turva- ja järjestelmäpäivitykset, toiminnan seuranta, kuukausittaiset toimintaraportit, konsultointi, rajaton sähköpostien, tietokantojen ja domainien määrä. Lue lisää ylläpidostamme »

* Toimitamme kaikki verkkosivustomme responsiivisina. Tämä tarkoittaa sitä, että sivusto skaalautuu käyttäjän käyttämän laitteen mukaan ja on optimaalisesti käytettävissä niin älypuhelimilla, tableteilla, laptop-laitteilla ja pöytäkoneilla. Katso lisää infosivultamme: Responsiiviset kotisivut - usein kysytyt kysymykset

Sivustomme toimitetaan hakukoneoptimoituina ja ilmoitamme ne Googleen. Asennamme haluttaessa sivustolle myös Google Analytics -kävijäseurannan. 

Sivustojen ylläpito jatkuu ensimmäisen vuoden jälkeen ylläpitohinnastomme mukaisesti riippuen sivuston laajuudesta, alk. 20 e/kk tai 200 e/v.

 

Muita esimerkkihintojamme

Toimimme laajasti niin digitaalisen kuin printtimediankin alueella -  jos esimerkkimme eivät vastaa omaa projektiasi, niin otathan yhteyttä, saat hinta-arviomme parin päivän sisään.

600 e

Lieska-päivä - viestinnän asiantuntijatiimi puoleksi päiväksi käyttöösi. Katsotaan yhdessä missä mennään, laaditaan kustannustehokas viestintästrategia ja rakennetaan kokonaisuus, jolla tavoitat.

800 e

On tärkeää näyttää hyvältä. Graafinen perussuunnittelu, esim. logosuunnittelu ja toteutus sekä käyntikortit. Toimitamme logon aina sekä bitti- (png/jpg/gif/tiff) että vektorigrafiikkana (ai, pdf, eps) ja värillisenä ja mustavalkoisena.

1000 e

Esitteen, lehden, kirjan perustaitto sivumäärästä riippuen. Printtimedia pitää pintansa, paperi tuoksuu ja tuntuu, ja sen voi laittaa kirjahyllyynkin. 

alkaen 1200 e

Mobiilisovellus iPhoneen ja Androidiin –  palvelusi asiakkaasi taskussa vain klikkauksen päässä. Yrityksesi on sen väärti.