Kotisivut ja laajat verkkopalvelut

Toimivia, turvallisia ja katseen kestäviä verkkoratkaisuja, jotka rakennetaan moneen taipuvalla ja helppokäyttöisellä WordPress-alustalla. Hakukoneoptimoidut sivustomme löytyvät ja palvelevat tehokkaasti kaikilla laitteilla sekä kaikenkokoisilla näytöillä.

ikonipuu

Teemme kaikenlaisia ja kaikenkokoisia sivustoja pienistä perussivuistoista laajasti palveleviin, kokonaisvaltaisiin verkkopalveluratkaisuihin saakka. Tilaamalla maksuttoman hinnoitteluoppaamme saat lisätietoa verkkosivuprojektiin liittyvistä yksityiskohdista sekä hinnoittelustamme.

Lieskan omassa ylläpidossa olevista sivuistoista menemme takuuseen kaikilta osin 24/7 myös julkaisun jälkeen.

Periaatteemme on, että asiakkaamme investoinnin on oltava kannattava ja työn hinnoittelun järjellistä – myös pitkällä tähtäimellä.

Koska jokainen projekti on yksilöllinen, olemme laatineet hinnoitteluoppaan, jossa erilaisia kokonaisuuksia voi vertailla sekä sisällöllisesti että euromääräisesti. Oppaamme toimii myös hyvänä pohjana sivustoprojektia kilpailutettaessa. Voit tilata maksuttoman oppaamme tai tehdä yksilöllisen tarjouspyynnön.


TUTUSTU työhömme – muutama esimerkki verkkopalveluistamme

Eläköön musiikki!

Musiikkikustantaja Fennica Gehrmanin uusi sivusto on julkaistu. Sivusto hakee vuokrateokset käyttäen ulkopuolista, kansainvälistä Zinfonia-musiikkikustannustietokantaa API-rajapinnan kautta. Teoksia voi hakea…
Lue lisää Eläköön musiikki!