ikonipuu

lieska design VERKKOratkaisut

Kotisivut ja laajat verkkopalvelut

Meillä tehdään toimivia, turvallisia ja katseen kestäviä verkkoratkaisuja, jotka rakennetaan pääasiassa moneen taipuvalla ja helppokäyttöisellä WordPress-alustalla. Hakukoneoptimoidut sivustomme löytyvät ja palvelevat tehokkaasti kaikilla laitteilla sekä kaikenkokoisilla näytöillä.

Teemme kaikenlaisia ja kaikenkokoisia sivustoja pienistä perussivuistoista laajasti palveleviin, kokonaisvaltaisiin verkkopalveluratkaisuihin saakka. Tilaamalla maksuttoman hinnoitteluoppaamme saat lisätietoa verkkosivuprojektiin liittyvistä yksityiskohdista sekä hinnoittelustamme.

Lieskan omassa ylläpidossa olevista sivuistoista menemme takuuseen kaikilta osin myös julkaisun jälkeen.

Periaatteemme on, että asiakkaamme investoinnin on oltava kannattava ja työn hinnoittelun järjellistä – myös pitkällä tähtäimellä.

Koska jokainen projekti on yksilöllinen, olemme laatineet hinnoitteluoppaan, jossa erilaisia kokonaisuuksia voi vertailla sekä sisällöllisesti että euromääräisesti. Oppaamme toimii myös hyvänä pohjana sivustoprojektia kilpailutettaessa. Voit tilata maksuttoman oppaamme tai tehdä yksilöllisen tarjouspyynnön.


TUTUSTU työhömme – lieska design kotisivut ja laajat verkkopalvelut

Yksityinen koirapuisto verkossa

Pääkaupunkiseudun ensimmäinen yksityinen koirapuisto, Nuuksion Pikkutähti avasi ovensa – tai oikeastaan automaattisen sähköisen porttinsa – hehtaarin kokoiseen Nuuksion kansallispuiston kupeessa olevaan aidattuun metsäpuistoon. Puisto tarjoaa koirille turvallista vapautta ja näiden…
Lue lisää

Taide\Folio – vuorovaikutteinen nettisivusto nuorten taiteelle

Uudenlainen Taide\Folio-sivusto julkaistiin toukokuussa Nuori Taide 2021 -verkkotapahtumassa. Taide\Folio (https://nuoritaidefolio.fi/) tarjoaa maksuttoman paikan nuorille taiteen tekijöille esitellä omaa taidettaan ja keskustella aiheista taiteen ympärillä. Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiö kehitti…
Lue lisää