ikonipuu

lieska design VERKKOratkaisut

Kotisivut ja laajat verkkopalvelut

Toimivia, turvallisia ja katseen kestäviä verkkoratkaisuja, jotka rakennetaan moneen taipuvalla ja helppokäyttöisellä WordPress-alustalla. Hakukoneoptimoidut sivustomme löytyvät ja palvelevat tehokkaasti kaikilla laitteilla sekä kaikenkokoisilla näytöillä.

Teemme kaikenlaisia ja kaikenkokoisia sivustoja pienistä perussivuistoista laajasti palveleviin, kokonaisvaltaisiin verkkopalveluratkaisuihin saakka. Tilaamalla maksuttoman hinnoitteluoppaamme saat lisätietoa verkkosivuprojektiin liittyvistä yksityiskohdista sekä hinnoittelustamme.

Lieskan omassa ylläpidossa olevista sivuistoista menemme takuuseen kaikilta osin 24/7 myös julkaisun jälkeen.

Periaatteemme on, että asiakkaamme investoinnin on oltava kannattava ja työn hinnoittelun järjellistä – myös pitkällä tähtäimellä.

Koska jokainen projekti on yksilöllinen, olemme laatineet hinnoitteluoppaan, jossa erilaisia kokonaisuuksia voi vertailla sekä sisällöllisesti että euromääräisesti. Oppaamme toimii myös hyvänä pohjana sivustoprojektia kilpailutettaessa. Voit tilata maksuttoman oppaamme tai tehdä yksilöllisen tarjouspyynnön.


TUTUSTU työhömme – lieska design kotisivut ja laajat verkkopalvelut

Selkäyhdistys sai kotisivut

Aktiivinen selkäyhdistys jäi yhtäkkiä ilman kotisivuja, kun vanhaa järjestelmää ei enää tuettu ja sivutila katkaistiin lyhyellä varoitusajalla. Uudet kotisivut tehtiin joustavalle ja koko ajan päivittyvälle WordPress-alustalle Lieska-Tuotannon ylläpitoon. Katso uudet…
Lue lisää Selkäyhdistys sai kotisivut

Tyylikästä, ajatonta

Patricia Seppälän säätiö uudisti sivuston tekniikan ja ulkoasun. Vähäeleinen värimaailma ja fontisto antavat hyvän pohjan pääasialle, näyttäville valokuville. Sivuston laadinnassa oli tärkeää ja haastavaa löytää hyvä balanssi tarkoituksenmukaisen tekniikan, helpon…
Lue lisää Tyylikästä, ajatonta