Lähetä meille viesti

Kotisivut

ja laajat verkkopalvelut

Lyhyesti sanottuna – meillä tehdään toimivia, turvallisia ja katseen kestäviä verkkoratkaisuja, jotka rakennetaan pääasiassa moneen taipuvalla ja helppokäyttöisellä WordPress-alustalla. Hakukoneoptimoidut sivustomme löytyvät ja palvelevat tehokkaasti kaikilla laitteilla sekä kaikenkokoisilla näytöillä.

Sivuston koolla itsessään ei ole meille väliä; meillä tehdään kaikenlaisia ja kaikenkokoisia sivustoja pienistä perussivuistoista laajasti palveleviin, kokonaisvaltaisiin verkkopalveluratkaisuihin saakka. Tilaamalla maksuttoman hinnoitteluoppaamme saat lisätietoa verkkosivuprojektiin liittyvistä yksityiskohdista sekä hinnoittelustamme.

Lieskan omassa ylläpidossa olevista sivuistoista menemme takuuseen kaikilta osin myös jatkossa.

Tutustu case

Palkkaa muusikko

Kustomoitu tietokanta, filtteroitu haku, integroitu verkkokauppa kuukausi- tai vuositilauksella, mainostila, kirjautumisosio, datansyöttö suoraan sivustolla, omien tietojen hallinta, yhteydenotto- ja tarjouspyyntöominaisuus jne.

Suojaa digitaalinen pääomasi – se  on sijoitus, josta kannattaa pitää huolta. Turvallinen ja palveleva ylläpitomme on asia, josta olemme erityisen ylpeitä.

Vieritä ylös