Kotisivut

Luovaa osaamista & tiukkaa teknologiaa

Kotisivut avaimet käteen -periaatteella

Responsiiviset kotisivut, jotka näkyvät ja palvelevat kaikissa laitteissa tehokkaasti; hakukoneoptimointi, toimivat kauppa- ja tietokantaratkaisut, monipuoliset ekstranet-palvelut, turvallinen ylläpitohelppo hallinnointi ja vastaanpanematon graafinen jälki ovat tekijöitä, joista meidät tunnetaan.

Meille osaaminen on kustannustehokkuutta ja aikatauluja, jotka pitävät kutinsa.

Tee se itse -paketeista täyden palvelun kokonaisuuksiin

Yksilöllisesti tarpeisiisi rakennettu sivusto on usein kustannustehokkain – tutustu esimerkkisivustoihimme ja ota yhteyttä.

Tieto on pääomaa – turvaa se

Suojaa digitaalinen pääomasi - se  on sijoitus, josta kannattaa pitää huolta. Turvallinen ja palveleva ylläpitomme on asia, josta olemme erityisen ylpeitä.

TYPO3

Soveltuu pieniin kotisivuihin
Kyllä
Soveltuu laajoihin kotisivuihin
Kyllä

WordPress

Soveltuu pieniin kotisivuihin
Kyllä
Soveltuu laajoihin kotisivuihin
Kyllä

Hae  Hae

Lisää tuloksia…
Ajankohtaista

Fi-verkkotunnuslaki uudistui 5.9.2016, minkä jälkeen fi-verkkotunnuksen ja kaikki siihen liittyvät palvelut voi hankkia ainoastaan omalta verkkotunnusvälittäjältä. Lieska-Tuotanto toimii verkkotunnusvälittäjänä muutoksen jälkeenkin entiseen tapaan. Fi-verkkotunnuksen voi uudistuksen jälkeen tilata/uusia samoin kuin muut tunnukset: yhdeksi, kahdeksi, kolmeksi, neljäksi tai viideksi vuodeksi kerralla. Tarkista domain ja tilaa »
Lue lakimuutoksesta Viestintäviraston sivuilta »