Ylläpito

Tieto on pääomaa - turvaa se

Verkkosivustosi ja sen julkaisujärjestelmä ovat sijoituksia, joista kannattaa pitää huolta. Turvallinen ja asianmukainen ylläpito sekä säännölliset järjestelmäpäivitykset takaavat, että sijoituksesi on hintansa väärti myös tulevaisuudessa. Tarjoamme ylläpitoa palveluna - et siis tarvitse erillistä IT-tukea sivustosi turvallisuuden takaamiseksi.

Kaikki ylläpitopakettimme sisältävät seuraavat elementit:

  • Julkaisujärjestelmä (WordPress tai TYPO3) ja sille optimoitu palvelinalusta (Plesk-hallintapaneeli) sekä julkaisujärjestelmä-* ja turvapäivitykset TAI Weebly-sivustoille sähköposti- ja domain-hallinta.
  • Rajaton sähköpostikonsultointi koskien sivustoasioita, jotka eivät vaadi kirjautumista
  • Sähköposti (asiakkaan vapaasti hallinnoitavissa: tilien lisäys, vastaajat, edelleenohjaukset jne.) ja Horde-webmail
  • Tietoturvapäivitykset
  • Automaattinen varmuuskopiointi viikon jaksolla. Sivusto voidaan palauttaa tarvittaessa mihin tahansa 1 viikon sisäiseen tilanteeseen tuntiveloituksella. Automaattiset varmuuskopiot eivät vie asiakkaan omaa levy- eli ylläpitotilaa.
  • Manuaalinen varmuuskopiointi  - ts. asiakas voi halutessaan ottaa varmuuskopion sivustostaan. Manuaaliset varmuuskopiot sijaitsevat asiakkaan omassa ylläpitotilassa.

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Huom! Weebly-sivustoissa ylläpitohintoihin tulee 50 % alennus!

Ylläpidossamme on näissä tapauksissa vain domain ja sähköpostit. Huomaathan, että Weebly perii sivuston ylläpidosta oman hinnastonsa mukaan, katso hinnat https://www.weebly.com/pricing.

Miksi järjestelmän päivittäminen on tarpeellista?

Teemme järjestelmäpäivitykset säännöllisesti* sivuston toimivuuden takaamiseksi. Sivualustat - etenkin WordPress - ovat hakkereiden suosikkikohteita; sivustoille yritetään upottaa haittakoodia, mainoslinkkejä yms. ja tämän vuoksi sivuston tekniikka ja tiedot on pidettävä turvassa asianmukaisella palomuuriohjelmistolla ja järjestelmäpäivityksillä. Ajan tasalla oleva järjestelmä mahdollistaa uusimmat lisäohjelmat, jolloin sivuston jatkuva kehittäminen on mahdollista.
Hakkeroitiinko sivustosi? Siirrä se meidän ylläpitoon, puhdistamme ja pidämme sen turvassa jatkossa »

2 GB - 20 e/kk

tai 200 e/v (16,67 e/kk)

Sopiva ylläpito pienelle ja keskisuurelle sivustolle ja pienehkölle määrälle sähköpostia arkistoituna palvelimelle.

10 GB - 30 e/kk

tai 300 e/v (25 e/kk)

Sopii keskisuurelle ja suurelle sivustolle ja kohtalaiselle määrälle sähköpostejakin arkistoituna.

20 GB - 40 e/kk

tai 400 e/v (33,33 e/kk)

Sopii isoille sivustoille ja isolle määrälle sähköpostiakin arkistoituna palvelimelle.

50 GB - 85 e/kk

tai 850 e/v (70,83 e/kk)

Sopii isoille verkkopalveluille ja suurelle määrälle sähköposteja arkistoituna palvelimelle.

Ylläpidon lisäominaisuudet

Toimitamme tarvittaessa myös järeämpiä palvelinratkaisuja. Kysy lisää.

Vanhan asiakkaan etu

Kiitokseksi pitkäaikaisille asiakkaillemme tarjoamme kolmannen ylläpitovuoden -10 % alennuksella, neljännen -15 % ja viidennestä eteenpäin -20 % alennuksella (vain vuosilaskutuksella).

Hyvät ratkaisut kehittyvät, kestävät aikaa, lisäävät yrityksen toimintavapautta ja tulevat pitkällä tähtäimellä edullisimmaksi. Asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen – me huolehdimme digitaalisen palvelun toimivuudesta.

*TYPO3-järjestelmäpäivitykset versiosta 4.x -> 6>-versioihin sovitaan erikseen.

Hae  Hae

Lisää tuloksia…
Ajankohtaista

Fi-verkkotunnuslaki uudistui 5.9.2016, minkä jälkeen fi-verkkotunnuksen ja kaikki siihen liittyvät palvelut voi hankkia ainoastaan omalta verkkotunnusvälittäjältä. Lieska-Tuotanto toimii verkkotunnusvälittäjänä muutoksen jälkeenkin entiseen tapaan. Fi-verkkotunnuksen voi uudistuksen jälkeen tilata/uusia samoin kuin muut tunnukset: yhdeksi, kahdeksi, kolmeksi, neljäksi tai viideksi vuodeksi kerralla. Tarkista domain ja tilaa »
Lue lakimuutoksesta Viestintäviraston sivuilta »