Palveluaikapaketit

Ylläpitoomme kuuluu rajaton sähköpostituki sekä mahdollisissa vikatilanteissa että esim. sivuston päivittämiseen liittyvissä tuen kysymyksissä. Muihin laaja-alaisiin viestinnän asiantuntijatehtäviin olemme kehittäneet kustannustehokkaan, ennakkoon laskutettavan palveluaikapaketin – oma viestinnän asiantuntija on palveluksessasi silloin kun haluat kaikissa viestinnän tehtävissä ja voit seurata palvelupakettisi saldoa reaaliaikaisesti.

Palveluaikapakettimme ovat hankittavissa 3, 6, 8 tai 10 tunnin paketteina.

Etukäteen ostetun palveluajan etu on edullisemman tuntiveloituksen (alk. 6 h) lisäksi sen tarkempi kulutuksen laskenta; palvelupaketin kulutus lasketaan 15 min jaksoissa kun taas normaalin tuntiveloituksen laskustusperusteena on aina alkava puoli tuntia.

Palveluaikaa voidaan käyttää laaja-alaisesti erilaisiin viestinnän tehtäviin:
– säännöllisin väliajoin suoritettaviin tehtäviin, esim. sivustopäivitykset, uutiskirjeet, katalogit, ilmoitukset, kampanjat jne.
– kertaluonteisiin projekteihin, esim. sivustouudistus, viestintästrategian tai rekisteri- ja tietosuojaselosteen laatiminen, logot ym.
– ohjelmointiin ja sähköisten lisäpalveluiden rakentamiseen, esim. Whistelblowing-kanavan lisääminen sivustolle
– kehittämis- ja konsultointitehtäviin
– palavereihin, kuvauksiin, messusuunnitteluun jne.

Toimitamme asiakkaallemme tunnukset palveluajan seurantaan. Kun palveluaikaa on jäljellä alle 1 h, ilmoitamme asiasta asiakkaalle ja/tai lähetämme uuden laskun asiakkaan kanssa sovitun mukaisesti.

  • 3 h = 270 e (tunti à 90 e)
  • 6 h = 510 e (tunti à 85 e)
  • 8 h = 640 e (tunti à 80 e)
  • 10 h = 750 e (tunti à 75 e)

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Palvelutunnit laskutetaan etukäteen. Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, pidätämme oikeuden laskuttaa normaalin tuntiveloituksen tilatun ja tehdyn toimeksiannon jälkeen.

Aikaa voi ostaa useamman paketin myös varastoon, se ei vanhene vaan on käytettävissä rajattomasti 15 min jaksoissa.

Kiireellisissä toimeksiannoissa palveluajan kuluun lisätään 50 % käytettyä aikaa.

Tuntiveloitus ja muut yleiset laskutusasiat