Lähetä meille viesti

Palveluaikapaketit

Ylläpitoon kuuluu rajaton konsultointituki (mieluiten sähköpostitse), joka aiheeltaan liittyy kotisivujen päivittämiseen eikä vaadi sivustolle kirjautumista. Sivuston päivitys- ja kehitystehtäviin suosittelemme palveluaikapakettejamme.

Palveluaikaa voidaan ostaa ennakkoon 3, 6, 8 tai 10 tunnin jaksoissa. Palveluaikaa voidaan käyttää säännöllisten töiden (kotisivupäivitykset, uutiskirjeet, katalogit, ilmoitukset jne.) lisäksi myös kertaluonteisempiin projekteihin (kotisivu-uudistus, vuosikertomukset, logosuunnittelu jne.), palavereihin, kuvauksiin jne.

Etukäteen ostetun palveluajan etu on edullisemman tuntiveloituksen (alk. 6 h) lisäksi sen tarkempi kulutuksen laskenta 15 min jaksoissa verrattuna normaaliin tuntiveloitukseen, jolloin toimeksiannon viemä aika lasketaan alkavalta puolelta tunnilta.

Palvelutunnit laskutetaan etukäteen. Jos laskua ei makseta ennen eräpäivää tai toimeksiantojen aloitusta, pidätämme oikeuden laskuttaa normaalin tuntiveloituksen jälkikäteen.

Palveluajan kulutus lasketaan 15 min jaksoissa ja asiakkaalle toimitetaan tunnukset palveluajan kulunseurantaan. Kun aika on kulutettu lähes loppuun (alle 1 h), lähetetään uusi lasku. Asiakas voi tilata uuden palveluajan maksamalla laskun tai olla tilaamatta ilmoittamalla tilauksen päättymisen.

  • 3 h = 240 e (tunti à 80 e)
  • 6 h = 450 e (tunti à 75 e)
  • 8 h = 580 e (tunti à 72,50 e)
  • 10 h = 700 e (tunti à 70 e)

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Aikaa voi ostaa useamman paketin myös varastoon, se ei vanhene vaan on käytettävissä rajattomasti 15 min jaksoissa.

Kiireellisissä toimeksiannoissa palveluajan kuluun lisätään 50 % käytettyä aikaa.

Tuntiveloitus ja muut yleiset laskutusasiat

Vieritä ylös