Lähetä meille viesti

Toimiva asiakashallintajärjestelmä tehostaa työtä ja on myös hyvää asiakaspalvelua

Pilvessä sijaitsevat rekisterit ovat nykyaikaa myös asiakkuushallinnassa. Kontaktien hallinta CRM-jättiläisohjelmistoilla ei kuitenkaan ole käytännöllistä eikä helppoa erityisaloilla. Moni vältteleekin CRM:n käyttöönottoa ja sen sijaan pitää asiakasrekisteriä tietokoneella esim. Excel-tai Word-dokumentin avulla. Tällaisen päivittäminen luotettavasti monen ihmisen toimesta usealla koneella on kuitenkin hankalaa ja epäluotettavaa.

Kustomoitu tietokanta on oivallinen ja nykyaikainen ratkaisu. Tietokantaan määritellään vain ja ainoastaan ne tiedot, jotka tarvitaan, ei mitään ylimääräistä. Tähän yhdistetty helppo käyttöliittymä ja monipuoliset hakuominaisuudet tekevät asiakashallinnasta työntekijälle mielekästä ja nopeasti omaksuttavaa.

Selkeä rekisteri myös lisää asikaspalvelun laatua. Esim. vastausten hakeminen tietokannasta on nopeaa.

Esimerkki 1: jälleenmyyjärekisteri, joka näyttää jälleenmyyjän sijainnin kartalla

Myyntiedustajalle loistava työkalu, jonka avulla edustaja voi käydä myyntimatkallaan läpi helposti lähellä olevat jälleenmyyjät. Kännykkäsovelluksen avulla jälleenmyyjätietoja voi myös päivittää helposti tien päällä heti tapaamisen yhteydessä ilman tietokonetta.

Esimerkki 2: asukasrekisteri hoivakodille

Hoitajille erinomainen muistikirja, johon merkitään päivittäiset rutiinit, lääkitykset, erityistoimenpiteet ja tapahtumat. Näin viiteryhmät (ulkopuoliset hoitotahot), asiakas itse tai omaiset saavat nopeasti tarvittavat tiedot. Ajantasalla oleva rekisteri lisää myös turvallisuutta.

Turvallinen ja helppokäyttöinen asiakasjärjestelmä auttaa pitämään tietoja ajantasalla ja näin parantamaan myös asiakaspalvelua. Ota yhteyttä, jos tarvitset oman, juuri teidän yrityksellenne kustomoidun asiakasjärjestelmän!

Vieritä ylös